Etableret

Under forberedelse

Ønske/ambassadør

Nyeste ambassadører - klik på ikonet eller se listen for kontaktinformation på ambassadøren.

Bliv bredbåndsambassadør

Som bredbåndsambassadør kan du være med til at få højhastighedsbredbånd til dit lokalområde.

Når et lokalområde på Djursland ønsker højhastighedsbredbånd, kræver det et antal forhåndstilsagn fra borgerne, for at en bredbåndsudbyder er klar til at etablere det hurtige net.

Nogle projekter kommer i stand efter tilskud fra Bredbåndspuljen, men der realiseres også mange alene på baggrund af den tilstrækkelige tilslutning.
For at få højhastighedsbredbånd i en landsby/et område er det således en nødvendighed, at lokalområdet aktivt arbejder for at brede budskabet ud og få folk til at melde sig til.

 

Kommunen hjælper

Til at koordinere indsatsen er der brug for frivillige borgere, der som bredbåndsambassadører blandt andet skaber kontakt til lokale borgere og virksomheder og er bindeled til kommune og udbyder.

Kommunen hjælper med råd, vejledning og diverse kontakter og afholder workshops m.m. – og kan også være behjælpelig med informationsmateriale og afholdelse af lokalmøder.

Blandt andet her er der brug for bredbåndsambassadører for at kunne få projekter i spil – Ålsrode, Høbjerg, Vejlby, Allelev, Revn, Selkær, Fannerup, Ginnerup, Følle Strand, Thorsager sommerhusområde, Ahl Strand, Elsegårde Strand og Ebeltoft Mark

Vi fandt ingen resultater på din søgning.